Skip to Content

Vårnyheter från VIK motion

Trots att det är en ovanlig vår i år så låter vädret oss njuta av knoppande björkar och rekordlång vitsippeblomning. Många har uppskattat vår annorlunda tipsrunda som nu hängt uppe i en månad och funnits i fyra versioner. Vi i VIK motion tackar hjärtligast alla som deltagit. Ett extra tack till Panasonic som genom Jörgen Hjelmberg sponsrat vårt initiativ och skänkt välbehövliga batterier att använda till vårt headset vid gruppträningspassen.

Planer finns på fyra nya tipsrundor och redan har några anmält intresse för att ingå i en arrangörsgrupp, men för att det ska bli ett lagom lustfyllt och roligt uppdrag vore det fint om ytterligare en eller två personer ville hjälpa till med frågeskrivande och annat pyssel som hör till. Mejla motionsgruppenvik@gmail.com eller hör av dig på instagram eller facebook.

Vi i VIK motion har rundat av inomhusterminen och tränar nu utomhus på onsdags- och söndagskvällar klockan 18.30-19.30, ibland också på andra tider. Håll utkik på våra plattformar på insta och fb! Medan vi på de ordinarie passen helst ser att du som motionär betalar terminsavgift och tränar regelbundet, så är bonuspassen drop-in-pass och kostar 50 kronor per pass. Kom och pröva på ett par gånger i vår! Förhoppningsvis tycker du det är lika kul som vi och väljer att träna med oss regelbundet när höstterminen drar igång.

Mycket tyder på att sommaren kommer tillbringas hemma och därför är vi glada att meddela att vi beviljats medel för att arrangera gratis lovaktiviteter för barn. Det blir bland annat löpning, brännboll och friidrottsskola. Håll utkik på anslagstavlor och på VIKs hemsida framöver om du snart har skolledigt!