Skip to Content

Vårhälsning från Väckelsångs IK

Först och främst vill vi gratulera Lina Greek som fått stipendium från Gymnastikförbundet Sydost för sitt
arbete för och med VIK’s unga.


Barn, unga och demokrati har varit föreningens särskilda satsning under det verksamhetsår som snart är slut. Vi har haft extra många barngympapass, vi har haft ett juniorfyspass för barn i åk 4 till 9, flera pysseldagar i klubbrummet och så har det nyinstiftade ungrådet sett till att vi har fått vår alldeles egna föreningsdrivna fritidsgård.

Arkivgruppen har sedan i höstas arbetat med att iordningställa en utställning över Väckelsångsloppets historia. Resultatet får vi ta del av sista helgen i augusti.

Väckelsångsloppskommittéen hälsar att det nu går bra att anmäla sig till loppet via länken http://www.vackelsangsloppet.se.
Årets lopp går av stapeln sista lördagen i augusti och är det 50:e i ordningen. Att loppet fyller 50 år kommer firas med en bankett på kvällen. I den är alla hjärligt välkomna att delta.

Innebandysargen nedplockad för den här säsongen. Här kommer en liten hälsning från seniorspelarna:
”Vi från seniorinnebandyn vill tacka alla för erat stöd under den gångna säsongen. Vi hoppas att vi får erat stöd på läktaren även kommande säsonger. MOT DIV2!”

Också gruppträningsschemat och barngympan är snart till ända. Vecka 19 är sista veckan för de ordinarie gruppträningspassen. Sista gången med barngympa är lördagen den femte maj.
Samtidigt vill VIK motion passa på att flagga för familjedagen på Kristi Himmelfärdsdag och för löparskola för barn som drar igång måndagen den fjortonde maj. Det kommer dessutom dyka upp pop-up- pass av olika slag för alla oss som har svårt att slita oss från gruppträningen och har lust att fortsätta träna tillsammans efter v. 19.

Andra maj klockan kl. 17 håller VIK motion ett öppet möte i klubbrummet. Välkommen om du vill vara med och utveckla gruppträningen för barn och vuxna i VIK.

Håll också utkik för detaljerad information angående tipsrundan, som drar igång söndagen sjätte maj, med start från Björkeborg mellan kl.10 och 11.
Gör till vana att då och då kolla https://www.laget.se/vackelsangsik/
och https://www.facebook.com/vackelsangsik/.

/Hälsningar från VIK’s styrelse

P.S Redan nu kan du som är medlem eller har lust att bli notera att årsmötet kommer äga rum den artonde juni. D.S.