Skip to Content

Nytt träningspass i Väckelsång!

I VIK motion har vi målet att erbjuda rörelseglädje i grupp för så många som möjligt. För att nå ett sådant mål krävs att flera personer är beredda att lägga ner mycket tid på föreningsarbete. Vidare krävs planering och tillgängliga tider i idrottshallen. Nu kan vi äntligen lägga ett tweeniepass till de övriga veckovisa passen!

 

Det nya passet är skräddarsytt för dig som går i fjärde klass och uppåt. Passet kommer innehålla inslag av de träningsformer som vi har i vuxenutbudet, men vara anpassat för unga och kryddas med en rejäl dos lekfullhet och nya kombinationer av rörelser och redskap. Vi kommer använda boxhandskar och mitsar, pilatesbollar och medicinbollar, fria vikter och rockringar.

 

På passet är också du som är vuxen och tränar med VIK motion välkommen att delta - på de ungas villkor. Vi tror att både du som aldrig riktigt fastnat för någon särskild idrott och du som redan spelar exempelvis innebandy eller fotboll kommer att gilla den här träningen. Den sker i grupp och vi peppar varandra, men var och en är med utifrån sina förutsättningar och jobbar på i sin egen takt. Det rör sig om individuell träning i grupp helt enkelt.

Tid: måndagar kl.16-17 vecka 45-50
Plats: Väckelsångs idrottshall
Kostnad: 150 kr plus medlemskap i VIK à 50 kr för alla upp till 18 år (för dig som redan betalar terminsavgift gruppträning tillkommer ingen kostnad)
Ledare: Elin Persson och Maria Nilsson

 

GRATIS PROVA-PÅ FÖRSTA GÅNGEN!

 

Välkommen hälsar VIK motion