Skip to Content

Hösthälsning från VIK motion

September är slut men gruppträningsterminen har bara börjat! Oktober betyder att det femte veckovisa gruppträningspasset också är igång, välkommen på innebandy i idrottshallen mellan 20.30 och 21.30 på måndagskvällarna!

Ulrika Thörjesson gratuleras till vinsten i kompisvärvartävlingen; ett presentkort på Ica Nära i Väckelsång. Även om värvarkampanjen är avslutad går det såklart bra att haka på gruppträningen när som helst genom att betala in 300 kr till bankgiro 709-9435 eller Swish: 1236071690 och märka med ”Gruppträninght2018”. Också den här terminen tränar unga mellan 15 och 20 år gratis på passen. Att du är medlem i VIK är en förutsättning för att delta.

Förra verksamhetsåret hade vi en extrasatsning på barn och unga. I Väckelsångs IK är barn och unga alltid en prioriterad målgrupp och trots att en del särskilda inslag hörde till förra året vill vi också detta verksamhetsår lägga mycket energi på att just unga känner sig välkomna i föreningen, inte bara som spelare och motionärer utan också i ledande funktioner. 16 oktober klockan 18.00 hålls ett möte i klubbrummet. Temat är barn och unga. Vår idrottskonsulent Oliver på Smålandsidrotten kommer medverka och berätta hur de kan stötta oss som förening med frågor som rör barns och ungas delaktighet.

I VIK motion är den ständiga ambitionen att utvecklas och att hitta nya sätt att förbättra verksamheten. Därför är du som har träningsvana, gillar utmaningar och är intresserad av att ta din egen träning ytterligare en nivå upp välkommen att utbilda dig till instruktör för att därefter hålla ett veckovis pass i VIK motions regi. Låter det som något för dig? Kontakta då motionsgruppen på motionsgruppenvik@gmail.com eller hör av dig till någon av ledarna i samband med ett pass!

I övrigt hoppas vi att alla har hittat in på VIK motions instagramkonto och håller koll på VIKs facebook-sida. Där hittar ni nyheterna snabbast.Med hopp om en skön höst full av kul motion,

VIK motion