Skip to Content

2016, ett rekordår för Björkeborg!

Det bästa året hittills för Björkeborg! Ja så sammanfattade ordföranden Sören Johansson 2016 när Björkeborgs Byggnadsförening hade sin årliga fest i fredags kväll.

Efter några tuffa år så har det nu vänt uppåt igen för Björkeborgs Byggnadsförening. Inför 2016 fanns det förvisso orosmoln i form av hot om indragna kommunala driftsbidrag, men dessa farhågor har lyckligtvis inte besannats. Istället blev det ett år som gick i dur.

  • Ekonomiskt är 2016 vårt bästa år någonsin, konstaterade Sören Johansson, ordförande i Björkeborg Byggnadsförening.

Ny värmepump

Ökade hyresintäkter är huvudförklaringen till det goda resultatet men föreningen har även fått fler medlemmar. Och det finns mer att glädja sig åt. Efter att Björkeborg i flera år brottats med ett krånglande värmesystem så har föreningen under 2016 införskaffat en ny värmepump. Investeringen har möjliggjorts genom långivning av Sparbanken Eken.

  • Den nya värmepumpen fungerar perfekt. Och tack vare vår goda ekonomi har vi redan kunnat betala tillbaka halva lånesumman.

Det var således muntra tongångar när Björkeborg Byggnadsförening i fredags hade sin årliga festkväll. Personer som på ett eller annat sätt bidragit till Björkeborgs verksamhet belönades med festmiddag.

  • Det är vårt sätt att tacka för allt det engagemang som lagts ner under det gångna året.

David Färdigh