Skip to Content

Styrabladet nr 2

Styrabladet nr2

P5240044_1.JPG

Styrabladet 2

Vinnare i tips rundan blev:Ingrid Hagelberg 300Kr,Håkan Andersson 200 kr,Christina Colliander 100 Kr.

Mors dag är en speciell helg för oss på Styragården, och som traditionen bjuder så firar vi det ordentligt i trädgården! Alla åren vi har haft öppet så har vi bjudit på fika denna helg och givetvis gör vi inget undantag i år! Rabarberna är plockade och kaffet inköpt! Vår devis är ju att man ska ta lilla mamma på en utflykt i det försommarfagra landskapet och låta mor själv välja en blomma hos oss! Att vi sedan bjuder på gott hembakat är väl en trevlig bonus! Glömm inte att delta i vår trevliga tips-promenad med fina priser!

Och det verkar bli varmt så passa på att avnjuta en glass! På Styragården väljer vi gärna leverantörer med stora kvalité anspråk och därför har vi valt att sälja glass från Engelholmsglass. Deras egen produktion av glass med grädde från skånska kor gör de i princip unika på den svenska glassmarknaden. Det stora dominerande märket producerar sina glassar i nästan lika många länder som de har glassorter! Så vill ni ha lokalproducerad glass med svenska råvaror, är ni välkomna till oss!

Massor av blommor!

Blommhelgen framför andra! Massor av fint finns det nu! Vissa blommor också till superpris! 4 zonale pelargon för 100:-, Budleja 129:- och stora härliga amplar för 179:-. Prova gärna de nya pelargonerna där man korsat hängpelargon med vanlig och fått jättefina vällande pelargoner!

Nävsjökulla gårdsmejeri kommer och har försäljning hos oss hela helgen varför inte pröva hennes supergoda Haloumi ost till grillkvällen?? http://www.facebook.com/navsjokulla

Pangpris på jord!

Tillsammans med Hasselfors garden erbjuder vi superpris på Hasselfors kvalités jordar. Vi erbjuder 2 säckar Hasselfors U-jord för 159:-! U-jorden är ett självklart val om du vill ha en otrolig blomning i urnor, amplar och balkonglådor. Klarar sig i alla väder! När det är regnigt och blött dränerar U-jorden bort vattnet, och när det är torrt sparar den på vattnet så att växterna inte torkar ut. U-jorden är gödslad med både lång- och korttidsverkande gödsel som gör att växterna får en bra start och klarar att blomma hela säsongen. Tilläggsgödsling med flytande näring rekommenderas dock under sommaren om jordvolymen är liten. Jorden innehåller peatnuggets som ger en lucker struktur på jorden så att rötterna kan väva igenom och utnyttja hela jordvolymen.U-jord är en riktig proffsjord som används i tuffa planteringar i gatumiljö och parker.

Vi erbjuder även 3 säckar Hasselfors planteringsjord för 100:-! Planteringsjorden ger dina växter en riktigt bra start vid planteringen! Planteringsjord används vid all slags plantering utomhus av buskar, träd, perenner och som jordförbättring i rabatter och trädgårdsland. Planteringsjord är kraftigt gödslad med både natur- och mineralgödsel. Beräkna en säck till plantering av en buske eller tre perenner.